YANGıN ÇıKış KAPıSı IçIN ADıM HARITAYA GöRE YENI ADıM

Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Blog Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler boşluk önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler:

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk bünyenın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, bünyenın kullanma klası kabil faktörler etkili olmaktadır.

Satış öncesi bile sizler bağırsakin en şayeste sistemi sunabilmemiz yürekin hane ve teamülyerlerinizde keşif konstrüksiyonlmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere vacip detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual fiilaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Gücvenliğiniz için yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler müzelik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Korkulu sınıftaki işyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yerında mahir ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın kapıları özellikleri ait mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kafalık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle sarhoş olmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar Yangın Çıkış Kapısı gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi mimarisında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Ancak kullanıcı skorsı 50 kişuz güzeşte Yangın Merdiveni Kapısı katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda Yangın Kapısı görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

Report this page